noticies

« Tornar

El 'Liceu a la fresca' arriba a Rubí!

[19/07/2017] - L'Ateneu ofereix aquest proper divendres 21 de juliol la retransmissió de Il Trovatore, de Giusseppe Verdi, des del Gran Teatre del Liceu. La projecció forma part del projecte Liceu a la Fresca, que fomenta la cultura operística a més d'un centenar de poblacions i que, per primera vegada, es podrà veure a Rubí. [+]

D'aquesta manera, la ciutat incorpora una nova proposta cultural i amplia l'oferta en un àmbit que fins ara no cobria. El regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, posa de manifest la voluntat de cercar noves propostes "una de les nostres intencions és arribar a més públics amb noves propostes. A més, en aquest cas és una activitat d'una qualitat important i creiem que aporta un valor afegit: gaudir de l'òpera d'una manera diferent, a l'aire lliure i en un ambient agradable com és l'Ateneu"

El muntatge compta amb la direcció escenogràfica de Joan Antoni Rechi i direcció musical de Daniele Callegari. La proposta escènica està inspirada en la sèrie de gravats Los desastres de la guerra, de Francisco de Goya. La sessió serà d'accés lliure amb aforament limitat i disposarà de servei de crispetes.