noticies

« Tornar

La recepció d'entitats de la ciutat, el preàmbul de Festa Major

[28/06/2017] - L'Ateneu acull un any més la tradicional recepció d'entitats prèvia al tret de sortida de la Festa Major 2017. En el marc d'aquesta, l'alcaldessa ha lliurat una placa commemorativa a quatre entitats que enguany celebren el seu 25è aniversari. [+]

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha agraït a les entitats de la ciutat la seva dedicació a l'hora d'organitzar, any rere any, múltiples activitats per Festa Major. "No hi hauria Festa Major sense vosaltres. Sou l'ànima d'aquesta celebració i els millors garants de les nostres tradicions", ha dit la primera edil en el marc de la tradicional recepció a les entitats que s'ha celebrat aquest dimarts als jardins de l'Ateneu. Durant l'acte, que representa el preàmbul de la festa que començarà aquest dimecres amb el pregó, s'ha reconegut quatre entitats de la ciutat que compleixen el seu 25è aniversari.

En la seva intervenció, Martínez s'ha referit al paper cabdal que duen a terme les entitats durant la festa de Sant Pere: "Sovint es parla de les grans xifres d'assistència que tenen els concerts de Festa Major, dels milers de persones que s'apleguen cada nit a l'Escardívol. Però sou les entitats les que piqueu pedra durant tot l'any perquè aquesta sigui una celebració veritablement popular i participativa, les que ompliu carrers i places amb activitats que tots els rubinencs i rubinenques sentim com a pròpies".

L'alcaldessa també ha aprofitat l'ocasió per agrair la feina que realitzen les entitats de la ciutat en l'elaboració de les activitats que configuren el programa: "Moltes gràcies per la vostra dedicació incansable. Moltes gràcies per fer de la nostra Festa Major la millor de la comarca".

En el marc de la recepció d'entitats d'aquest dimarts, l'alcaldessa ha lliurat una placa commemorativa a quatre entitats que enguany celebren el seu 25è aniversari:  el Centro Cultural de Enseñanza "Flor Gitana", el Club Esportiu Maristes Rubí, la Colla de Geganters de Rubí i la Comunidad Baha'i de Rubí.