noticies

« Tornar

L’Associació de Veïns de la Zona del Mercat entrega uns nous guardons ‘Gent del barri, Gent de Rubí’

[30/01/2017] - L'Ateneu ha acollit l'acte del lliurament d'aquests premis organitzats per l'Associació de Veïns de la Zona del Mercat, uns guardons que s'entreguen cada sis mesos per reconèixer la feina de persones i entitats implicades en la vida cultural, esportiva i social de la ciutat. [+]

El Centro Aragonés de Rubí per la seva tasca cultural i Càritas Rubí per la seva feina d'ajut i suport als més desfavorits han estat les dues entitats reconegudes aquest semestre amb un guardó 'Gent del barri, Gent de Rubí' que entrega l'Associació de Veïns de la Zona del Mercat. L'entitat també ha distingit a títol individual dos esportistes rubinencs que han participat als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro: Xantal Giné jugadora d'hoquei herba del Real Club de Polo de Barcelona i Sergi Rodríguez jugador de la Unió Petanca Les Torres - Rubí 2000. El guardó en categoria infantil ha anat a parar a mans d'una altra esportista: la taekwondista Sandra Gázquez. Elisa Roca i Denali Bolliwood han estat reconegudes per la seva col·laboració amb l'associació de veïns.

L'entrega de premis va tenir lloc el passat divendres a l'Ateneu Municipal. Hi van assistir l'alcaldessa Ana María Martínez, el regidor de cultura Moisés Rodríguez i el regidor d'esports Juan López, entre d'altres. "Des de l'administració local agraïm molt la feina de l'associació de veïns de la Zona del Mercat que no només fa les tasques pròpies d'una entitat veïnal, sinó que a més, amb aquests premis posa en valor la dedicació i la trajectòria d'altres persones i entitats de la ciutat", diu l'alcaldessa. L'associació de veïns va crear aquests guardons, que s'entreguen cada sis mesos, per reconèixer la feina de les entitats culturals, esportives i socials de la ciutat, l'any 2008. Des de llavors, 68 persones i entitats han estat premiades en alguna ocasió.

Totes les persones i entitats premiades, a l’Ateneu (foto: Localpress)