noticies

« Tornar

Nous recitals del cicle de música 'En clau de Sol'

L'Ateneu Municipal reprèn aquest dijous 17 de novembre a les 20 h el cicle de música En clau de sol, organitzat amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música Pere Burés, amb un recital de clavicèmbal a càrrec d'Ariadna Cabiró. [+]

Sota el títol Suites i folies franceses, aquest dijous 17 de novembre a les 20h es podrà gaudir d'un recital de clavicèmbal a càrrec d'Ariadna Cabiró, qui interpretarà algunes suites compostes entre els anys 1715 i 1746.

La sessió d'aquest dijous està pensada per donar a conèixer un dels gèneres més populars de música profana i les diferents maneres d'entendre i interpretar la música de l'època barroca. Cabiró està especialitzada en clavicèmbal i la seva carrera s'ha mogut entre els àmbits de la música antiga i el piano modern (més informació).

Els recitals del cicle En clau de sol finalitzaran el proper 15 de desembre, també a les 20 h, amb un concert de violí a càrrec d'Aleix Mercadal, que portarà a escena peces de Bach, Kreisler, Baltzar i Reger (més informació).

En clau de sol és un cicle de concerts de música clàssica que té com a objectiu acostar aquest gènere a la ciutadania de la mà de joves intèrprets. Dins d'aquesta proposta s'han programat un total de vuit sessions, que han tingut com a protagonistes diferents instruments. Aquests recitals han despertat un interès creixent entre el públic i, en alguns casos, s'han convertit en un espai perquè joves estudiants dels darrers cursos de conservatori i dels centres d'educació musical posessin en pràctica els seus coneixements.

Un dels recitals anteriors del cicle, amb el Quartet Nocturn del Conservatori de Terrassa