Serveis específics per a entitats

L'Ateneu Municipal és un espai de servei al teixit associatiu de Rubí, és l'equipament de referència on accedir a serveis i recursos específics que acompanyen a les entitats en els diferents àmbits de la tasca associativa, com ara el finançament, la comunicació, l'elaboració de projectes, memòries, justificacions, aspectes de gestió, foment de la participació, etc. A més, des de l'Ateneu es gestiona el Registre d'Entitats Ciutadanes de l'Ajuntament de Rubí.


> Assessorament i formació

Servei d'orientació i formació relatiu a la gestió integral de les entitats: tràmits i procediment per crear una associació, resolució de dubtes jurídics, fiscals, processos d'adaptació o modificació d'estatuts, sol·licitud de subvencions, plans de comunicació, recursos per la gestió del voluntariat, etc.

Consulteu aquí l'oferta formativa de la programació vigent.


> Seu d'entitats, recull de correspondència i armariets

L'Ateneu esdevè seu de diverses entitats de la ciutat. Si la vostra entitat hi està interessada, contacteu amb nosaltres i us informarem del procediment i els requisits.

També podeu sol·licitar disposar d'una bústia on rebre la vostra correspondència, així com un armariet o poder guardar documentació i material de l'entitat que necessiteu.


> Registre d'Entitats Ciutadanes de l'Ajuntament de Rubí


Desde l'Ateneu es gestiona del Registre d'Entitats Ciutadanes de la ciutat a efectes d'assegurar els canals de comunicació adients entre les entitats i l'administració, garantint així l'accés i les oportunitats de participació, per part de les entitats, a les diferents iniciatives, recursos i convocatòries a la seva disposició.


> Cessió d’espais

Les entitats sense ànim de lucre inscrites al Registre d'Entitats Ciutadanes (REC) gaudeixen d'exempcions fiscals en l'utilització dels espais i els béns de l'Ateneu Municipal.

Podeu consultar més informació sobre els diferents espais de l'Ateneu, els recursos tècnics i els requisits de sol·licitud a l'apartat cessió d'espais a entitats.


 > Altaveu comunicatiu

Col·laborem a ampliar l'abast comunicatiu de les entitats a través dels nostres mitjans i canals: pàgina web, perfils a xarxes socials, butlletí electrònic, tríptics, cartells, espai a Ràdio Rubí, etc.

Podeu fer-nos arribar el material gràfic i la informació relativa a les vostres activitats al mateix Ateneu o mitjançant l'adreça ateneu(ELIMINAR)@ajrubi.cat

Actualitat

Any Joan Brossa

Des de l'equipament de l'Ateneu Municipal hem volgut adherir-nos en la celebració de l'any Joan Brossa, personatge polièdric que aborda vàries disciplines de les arts i que el fan tot un referent dins del panorama cultural del segle XX.[+]

Més notícies