agenda
« TornarElaboració de coques de Sant Joan
Programació de primavera 2017 | Cursos i tallers
La coca de Sant Joan és una de les més populars de la cultura gastronòmica de casa nostra, i pot ser de classes diferents: confitada amb massapà, crema o nata i ornada amb pinyons, llardons o fruita confitada. És l'àpat tradicional de la Nit de Sant Joan, quan es reparteix a les revetlles juntament amb vins dolços o rancis; avui, però, aquestes begudes han anat deixant pas al cava. Es creu que la coca de Sant Joan es deriva del tortell amb ous que es menjava antigament: un dolç de forma rodona, que era una reminiscència clara del culte al sol.
En aquest taller aprendrem una dolça recepta per posar en pràctica aquesta tradició i poder compartir els nostres resultats la nit de la revetlla!
Informació del curs/taller: | |
> Dates i horari: dijous 22 de juny de 19 a 21 h | |
> Preu: 4,50 € | 1 sessió (2 h) | > A càrrec de Maria Ruiz |
> Inscriu-te en aquesta activitat. Places limitades. |