agenda

« Tornar

Cursos i tallers

Elaboració de coques de Sant Joan

Programació de primavera 2017 | Cursos i tallers

La coca de Sant Joan és una de les més populars de la cultura gastronòmica de casa nostra, i pot ser de classes diferents: confitada amb massapà, crema o nata i ornada amb pinyons, llardons o fruita confitada. És l'àpat tradicional de la Nit de Sant Joan, quan es reparteix a les revetlles juntament amb vins dolços o rancis; avui, però, aquestes begudes han anat deixant pas al cava. Es creu que la coca de Sant Joan es deriva del tortell amb ous que es menjava antigament: un dolç de forma rodona, que era una reminiscència clara del culte al sol.

En aquest taller aprendrem una dolça recepta per posar en pràctica aquesta tradició i poder compartir els nostres resultats la nit de la revetlla!

 Informació del curs/taller:
> Dates i horari: dijous 22 de juny de 19 a 21 h
> Preu: 4,50 € | 1 sessió (2 h) > A càrrec de Maria Ruiz
> Inscriu-te en aquesta activitat. Places limitades.