agenda

« Tornar

Exposicions, Xerrades, conferències i presentacions

Parlant de la Terra

Programació del Dia de la Terra 2017

L'Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de més d'un centenar de persones d'entitats i rubinencs a títol individual, ha organitzat la quarta edició del Dia de la Terra, que tindrà lloc entre el 21 i el 30 d'abril. [+]

Descobrint el medi natural de la riera de Rubí

Inauguració de l'exposició 'Il·lustracions del medi natural de la riera de Rubí', de l'artista rubinenc Quim Conca. L'exposició neix d'una de les accions previstes a l'execució de la segona fase del projecte de recuperació natural de la riera de Rubí, la disposició d'un mirador en el pont del carrer Cadmo on s'inclou un panell informatiu amb la fauna i flora més característiques de l'ecosistema de la riera de Rubí a partir de les il·lustracions realitzades pel rubinenc Quim Conca.

Presentació del projecte d'horts municipals de Cova Solera

Un projecte social i de participació ciutadana que, a banda d'oferir un espai de lleure per a la ciutadania de Rubí motivats pel cultiu i consum de verdures, i un espai dinamitzador d'activitats de millora i preservació ambiental, també té voluntat d'incidid en la cohesió social, el treball col·laboratiu, l'atenció a persones en risc d'exclusió social i la promoció de consum responsable, l'agricultura ecològica i la pràctica d'hàbits saludables.

Tres caires, el tomàquet de Rubí
A Rubí es cultiva el tomàquet tres caires, una varietat antiga catalana que es manté viva a la ciutat. Quines són les seves característiques? Com cultivar-lo? Aquí farem un repàs de propostes de recuperació d'aquesta espècie.

Pagesia anònima a la ciutat
Rubí és plena de petits racons plens de vida. En aquesta ocasió presentarem quatre originals projectes d'horticultura presents a la ciutat de la mà dels seus agricultura.

 Informació de l'activitat:
> Dates i horari: divendres 21 d'abril a les 18.30 h
> Hi participen: Escola Montssori, Quim Conca, Fernando Copado, Pere Sanchís, Joan Simó, Josep Maria Vallès i Montserrat Ventura.