agenda

« Tornar

Activitats organitzades per les entitats, Cicles temàtics, Música

Viktorija Pilatovic & Michele Faber Trio

Programació de primavera 2017 | 4t Cicle de Jazz

La veu potent de Viktorija Pilatovic és una de les grans promeses del jazz actual. Cantant, compositora i arranjadora d'origen lituà, és una de les vocalistes de jazz més prometedores del moment. Tot i la seva joventut (28 anys), després d'estudiar al seu país i a Holanda, va cursar el seu últim màster al Berklee College de València -amb excel·lents qualificacions-, i actualment és professora de cant a Músics de Lleida i SedaJazz Col·lectiu de Músics de València.

El passat 2013 va llançar el seu primer disc, Nica's Blues, sota el segell Inner Circle del saxofonista Greg Osby, gran figura internacional i descobridor de nous talents com Melissa Aldana o Logan Richardson, entre d'altres. El 2015 va participar en l'enregistrament del disc Veus, de Perico Sambeat, juntament amb la cantant Sílvia Pérez Cruz, i recentment acaba de publicar el seu darrer treball, Stories.

La cantant partiparà al 4t Cicle de Jazz de l'Ateneu acompanyada per una de les seccions rítmiques més consolidades del panorama del jazz català, amb la pianista nord-americana Michele Faber, el contrabaixista Curro Gálvez i el bateria Enrique Heredia.

Viktorija Pilatovic Veu
Michele Faber Piano
Curro Gálvez Contrabaix
Enrique Heredia Bateria

Aquesta sessió forma part del 4rt Cicle de Jazz, una programació estable d'actuacions en directe que combinen concerts a càrrec de músics de l'escena jazzística del territori amb jam sessions obertes a la participació ciutadana. Aquesta és una iniciativa de l'Associació Jazz Rubí en col·laboració amb l'Ateneu Municipal amb l'objectiu de promocionar i acostar aquest gènere musical i els seus intèrprets al conjunt de la ciutadania a través de l'aposta per la música en directe. [+]

 Informació de l'activitat:
> Dates i horari: dissabte 20 de maig a les 20 h
> Entrada lliure. Aforament limitat.
> Hi haurà servei de bar.

Ho organitza: Associació Jazz Rubí