agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Música

'Suites i folies franceses', amb Ariadna Cabiró

Programació de tardor 2016 | En clau de Sol

En aquest concert, la clavecinista Ariadna Cabiró ens interpretarà algunes Suites per a clavicèmbal que foren compostes entre els anys 1715 i 1746, amb pinzellades de diferents indrets de l'Europa barroca. La Suite era un dels gèneres més populars de música profana, concretament música per a ser dansada. El repertori d'aquesta sessió ha estat pensat per conèixer i apropar-se més al gènere de la Suite, a les diferents maneres d'entendre i interpretar la música de l'època barroca, i també al mateix temps per deixar-se endur pels sentiments més intensos, descobrir i gaudir dels ritmes dansats d'una sarabande, una gigue o una bourrée.

Llicenciada en piano clàssic i contemporani a L'ESMUC (Escola Superior de música de Catalunya) al 2011, Ariadna Cabiró és també Màster en Musicologia i Interpretació de la Música Antiga (ESMUCUAB), especialitzant-se en clavicèmbal amb la professora Béatrice Martin. És també diplomada en magisteri especialitzat de Música, i la seva carrera com a intèrpret es mou entre els dos àmbits de la música antiga i el piano modern.

Aquesta sessió forma part del cicle En clau de Sol, una programació de recitals de música clàssica a la Sala Noble de l'Ateneu amb l'objectiu d'esdevenir un nou escenari local on promoure i conèixer joves músics, així com aproximar el gaudi d'aquest gènere a la ciutadania. [+]

Dijous 17 de novembre a les 20.00 h

* Entrada lliure. Aforament limitat.