agenda

« Tornar

Activitats organitzades per les entitats, Cicles temàtics, Música

Geni Barry Quartet

4rt Cicle de Jazz

Concert a càrrec de Geni Barry Quartet, formació liderada pel veterà músic Geni Barry. Considerat com un dels vibrafonistes més important del jazz europeu, compta amb un extens currículum amb participacions en importants festivals arreu del món, així com treballs amb autèntics mestres del jazz com Tete Montoliu o Bobby Huchterson.

En aquesta ocasió, el concert serà una sessió d'homenatge a l'obra del compositor nordamericà Henry Mancini, destacat músic i pianista reconegut notablement per les seves bandes sonores en la indústria del cinema, guanyador de quatre premis Oscar, un Globus d'Or i vint premis Grammy, amb peces inoblidables com ara la banda sonora de la pel·lícula Esmorzar amb diamants, Hatari!, o la sèrie d'animació La pantera rosa.

Geni Barry Vibràfon
Gilles Stopey Piano
Curro Gálvez Contrabaix
Enrique Heredia Bateria

Aquesta sessió forma part del 4rt Cicle de Jazz, una programació estable d'actuacions en directe que combinen concerts a càrrec de músics de l'escena jazzística amb jam sessions obertes a la participació ciutadana, una iniciativa de l'Associació Jazz Rubí en col·laboració amb l'Ateneu Municipal amb l'objectiu de promocionar i acostar aquest gènere musical i els seus intèrprets al conjunt de la ciutadania a través de la música en directe. [+]

Dissabte 26 de novembre a les 20 h

  

* Entrada lliure. Aforament limitat.
** Hi haurà servei de bar.