agenda

« Tornar

Xerrades i conferències

Famílies sense armaris. Com acollir la diversitat sexual i de gènere?

Programació de tardor 2016 | Xerrades, tertúlies, presentacions

Vivim en un context on la comunitat LGBT (Lesbianes, Gays, Bisexuals i Transsexuals) encara pateix molta discriminació. No obstant, l'acompanyament de l'entorn des del suport familiar és clau per superar aquestes barreres i possibilitar una diversitat de gènere viscuda de manera plena i feliç.

L'objectiu d'aquesta xerrada-taller és generar un espai on parlar de la diversitat sexual i de gènere, compartint dubtes i inquietuds, parlant de pors i expectatives, revisant els prejudicis propis i falses creences que alimenten la LGBTfòbia de manera que es pugui ampliar la comprensió de la complexitat de les dinàmiques discriminatòries i l'especificitat dels abusos contra els joves i la seva vulnerabilitat. La comprensió d'aquests elements ens permetrà revisitar conceptes bàsics i la evolució dels drets de la comunitat LGBT, reconèixer estratègies bàsiques per desenvolupar una comunicació fluïda amb els fills i filles i fomentar un imaginari positiu i empoderador d'aquests joves en un context familiar de suport i respecte. 

 Informació de la sessió:
> Dates i horari: dijous 24 de novembre a les 19.00 h
> A càrrec de Sara Barrientos i Miriam Aleman, coordinadora de projectes educatius i membre fundadora de l'Associació Candela.
> Entrada lliure. Aforament limitat.
> Hi col·labora: Associació Candela