agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Iniciatives i projectes, Música

Commemoració del Dia Internacional del Jazz

3r Cicle de Jazz

La UNESCO proclama el Dia Internacional del Jazz amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania de les virtuts d'aquest gènere com a eina educativa i com a motor de pau, unitat, diàleg i cooperació entre pobles.

En aquesta ocasió, una petita actuació de músics de l'Associació Jazz Rubí comptarà amb la participació de l'artista local Xavier Espínola, el qual, durant l'actuació, improvisarà una obra pictòrica en diàleg amb la música, i que donarà lloc a la inauguració de l'exposició Blue Note, una petita selecció de mostres de l'artista centrades en el món del jazz que volen evocar un espai i un temps a través de figures que han deixat empremta en el món de la música.

Aquesta sessió forma part del 3r Cicle de Jazz, una programació estable d'actuacions en directe que combinen concerts a càrrec de músics de l'escena jazzística amb jam sessions obertes a la participació ciutadana, una inciativa de l'Associació Jazz Rubí en col·laboració amb l'Ateneu Municipal amb l'objectiu de promocionar i acostar aquest gènere musical i els seus intèrprets al conjunt de la ciutadania a través de la música en directe. [+]

Divendres 29 d'abril a les 19.30 h