agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Música

Final de curs de l'AEUR

Concert del Cor d'Arrels

Dins el marc del final de curs de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí, el Cor d'Arrels oferirà un concert obert a la ciutadania.

El Cor d'Arrels són un grup de persones apassionades per la música i que individualment la gaudeixen de maneres diverses: des de la creació i la interpretació, fins a la docència. Col·lectivament, el cant coral els ha agrupat a Collserola i els permet compartir aquesta passió, tot interpretant cançons tradicionals d'arreu del món, com ara de Catalunya, Espanya, Itàlia, Bulgària o Geòrgia, entre altres. Alhora, també els agrada fer incursions en la música renaixentista. La majoria dels arranjaments que fan són d'elaboració pròpia.

Des de la seva creació el 2023 han actuat al Centre Cultural Can Simon, de les Planes; al cicle Dijous Culturals, a la Fresca de la Somereta (ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d'Ulldemolins); al Festival Ni Flauers Folk III, a Alpens; a la inauguració de l'exposició del Centenari del Cançoner de Catalunya, a l'Ateneu Municipal de Rubí; a l'església de Santa Maria de Vallvidrera, i a la capella de l'Institut Escola de l'Eixample.

Informació de l'activitat:
> Data i horari: dijous 4 de juliol a les 18.00 h
> Aforament limitat. Entrada lliure sense inscripció fins a completar aforament.
> Obertura de portes: 17:30h.