agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Literatura i pensament, Xerrades i conferències

Los animales de ciudad no lloran, amb Graziella Moreno

Club de lectura criminal

El club de lectura criminal està dedicat a les novel·les negres, enteses en el sentit més ampli del terme: policíaques, detectivesques, de misteri, thriller. Un llibre cada mes, d'octubre a juny. A la programació veureu que us proposem històries escrites i publicades per escriptores i escriptors dels països catalans.

El tercer dimarts de cada mes (amb algun canvi excepcional), ens reunirem havent llegit el llibre i l'autora o l'autor ens hi acompanyaran. Elles i ells participaran a la sessió on podrem escoltar de primera mà com i per què han creat aquests mons. Podrem intercanviar idees, exposar les nostres interpretacions, podrem plantejar preguntes. Sense adonar-nos, començarem a reconèixer la literatura i les persones properes que creen històries tan grans com puguin ser les novel·les negres estrangeres.

Los animales de ciudad no lloran, amb Graziella Moreno

Qui és la Nadia Linde? Una noia indefensa que denuncia el seu amant, Enrique Rosado, propietari d'un imperi hoteler, per haver-la agredit i amenaçat amb un ganivet. Olivia Marimón, la seva advocada, creu en ella i està disposada a demostrar davant el jutge que diu la veritat. Víctor Bedia, l'advocat de l'Enrique, s'esforçarà per provar la innocència del seu client. L'Olivia i el Víctor, antics companys de facultat, descobriran que aquest cas que els ha tornat a unir és molt més sòrdid del que sembla i els portarà per camins dels quals no sortiran indemnes.

És una novel·la sobre el poder, l'amor, l'ambició i les debilitats humanes. Una trama legal inspirada en el dia a dia dels jutjats, perquè, per a alguns, la justícia de veritat és personal.

  • Amb l'autora Graziella Moreno
INSCRIU-TE  Dates i horari: Dimarts 20 de febrer de 19h a 21h  
Conductora: Isabel Mercader Botella  

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades