agenda

« Tornar

Literatura i pensament, Música

El llegat universal de Charlie Parker

Cicle Camps de Cotó 2.0

El projecte Camps de Cotó 2.0 neix amb la voluntat d'apropar la música de jazz a les persones que no tenen cap coneixement o gaires coneixements previs d'aquest art musical. El projecte fuig de la típica conferència en la qual s'exposa el contingut exclusivament a través del conferenciant i cerca la participació dels assistents, per tal d'allunyar-lo de l'adjectiu d'«intel·lectualitat», que malauradament acompanya aquesta música des de fa tants anys. 

A càrrec d'Andreu Fábregas, gran coneixedor del jazz, Fábregas és col·laborador a mitjans especialitzats com La Revista de Jazz i el programa iJazz Club, de l'emissora iCatfm. El 2000 va posar en marxa l'espai Camps de Cotó a Montcada Ràdio. L'Associació de Músics de Jazz de Catalunya li va concedir el Premi Honorífic per la seva tasca com a divulgador.

Des de la irrupció a escena de Charlie Parker i el naixement del jazz modern , la influència del gran geni de Kansas es va veure reflectida en cada músic, en cada composició, en cada formació. El jazz va canviar per sempre mes i mai mes tornaria a ser el mateix, fos el que fos el context musical o l'estil, la evolució del propi jazz es veuria lligada per sempre mes al geni de «Bird», Charlie Parker.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Aforament limitat (segons ordre d'arribada)

Informació de l'activitat:
> Data i horari: dijous 13 d'octubre a les 19.30 h