agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Música

Frayssinet & González trio

9è Cicle de Jazz

L'Associació Jazz Rubí escull l'Ateneu Municipal una temporada més com a escenari del 9è Cicle de Jazz, amb una programació estable d'actuacions en directe amb l'objectiu de promoure, gaudir i acostar la cultura del jazz.

El repertori interpretat pel Trio Frayssinet-Gonzalez intenta abastar tota la trajectòria del mestre Django Reinhardt, afegint algunes composicions d'altres grans artistes, com John Coltrane o Wes Montgomery, per unir-los en aquest repàs a la història del jazz. Les dues guitarres del trio són a càrrec de Jérôme i Jul Frayssinet, dos guitarristes francesos, que van estudiar a París amb professors com Pierre Cullaz i Romane. Django Reinhardt va ser la font d'inspiració i qui els va fer emprendre el camí del jazz.

Jérôme Frayssinet, instal·lat a Catalunya, es dedica a impartir concerts de jazz i swing ia l'ensenyament. Jul Frayssinet actua en diversos projectes de jazz i de música llatina entre França i Espanya. Tot i les seves diferents trajectòries, els dos germans s'ajunten sovint per continuar celebrant la música de Django Reinhardt en companyia del contrabaixista Ignasi González.

Us podeu inscriure aquí


Informació de l'activitat:
> Data i horari: diumenge 24 d'abril  a les 12.30 h > Aforament limitat
> Ho organitza: Associació Jazz Rubí > Hi haurà servei de bar