agenda

« Tornar

Arts escèniques, Música

Abraxas

Cicle Sala Clàssica

La Sala Noble de l'Ateneu esdevé un escenari íntim on aproximar-se a músiques antigues i del gènere clàssic, i on, a més de gaudir de l'audició, aprendre del context de les peces interpretades i dels seus autors, posant l'atenció al nostre patrimoni musical.

Abraxas és un duo de guitarra i violí que interpreten una manera diferent d'entendre la música clàssica, a través d'arranjaments propis de diferents músiques de món, i composicions de grans músics. Està format per: Joan Gerard Torredeflot i Jose Miguel Galera

Joan Gerard Torredeflot: Llicenciat en pedagogia del viiolí per l'ESMUC. Amant de les músiques de tot el món i d'arrel, col·labora amb diversos grups i artistes, com Tot vent, Invisible Harvey i Estúpida Erikah. Compositor i músic de teatre, forma part de la cia. Càndida i de l'Hermit Hut Collective, i és un convidat ocasional de la cia. Teatro de los Sentidos.

Jose Miguel Galera: Es graduat a l'ESMUC (Barcelona) quan va acabar la carrera de música clàssica va començar a investigar i aprendre d'altres estils de música més folklòric, com el flamenc i altres cultures mediterrànies. Com a compositor té diferents obres per a guitarra i ha fet bandes sonores per a les arts escèniques.

> José Galera, guitarra > Joan G. Torredeflot, violí

INSCRIU-TE


Informació del concert:
> Data i horari: divendres 15 d'octubre a les 19.30 h  
> Entrada lliure. Aforament limitat. > Properes sessions [+]
> L'accés a la Sala s'obrirà 15 minuts abans de l'inici de l'actuació. Es demana puntualitat.