agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Entitats i associacions, Xerrades i conferències

Taula rodona: “Migració a Catalunya: entre el discurs de l’odi i l’acollida”

[3/3] Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible? | Aula d'Extensió Universitària de Rubí

Andreu Domingo i Valls, doctor en Sociologia, investigador i subdirector del Centre d'Estudis Demogràfics a la UAB. Investigador principal del Grup d'Estudis de Demografia i Migracions. Especialitzat en immigració internacional i formació de família.

Amadou Bocar Sam Daff (Senegal 1961 i vint-i-cinc anys a Catalunya). Mediador intercultural, és tot un referent per a la comunitat africana i li ha valgut la Medalla d'Or al Mèrit Cívic de l'Ajuntament de Barcelona. És president de la Coordinadora d'Associacions de Senegalesos de Catalunya,  entre d'altres, i ha publicat  La perla negra (2019)

Els ponents ens exposaran dos aspectes complementaris sobre el fet de la immigració a Catalunya: el de la seva influència en la conformació de la Catalunya actual, i el relacionat amb la problemàtica de la immigració estrangera, la sensibilització i la defensa dels Drets Humans.

Rememorem el dia del migrant (18 de desembre), establert per les Nacions Unides. Exclusiu per a les persones inscrites. Cost gratuït 


Informació de la sessió:
> Data i horari: dijous 12 de desembre a les 18 h > Requereix inscripció prèvia. Places limitades
> Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí