agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Música

STEFANO COSTA

Cicle Sala Clàssica

La Sala Noble de l'Ateneu esdevé un escenari íntim on aproximar-se a músiques antigues i del gènere clàssic, i on, a més de gaudir de l'audició, aprendre del context de les peces interpretades i dels seus autors, posant l'atenció al nostre patrimoni musical.

Stefano Costa, és un compositor i pianista italià nascut a Gènova, i actualment radicat a Espanya i sota contracte amb el segell musical "Musiteca", líder a Espanya en el sector de música per a publicitat i bandes sonores.
Avui dia compta amb quatre àlbums de música de piano, l'últim publicat el 2019 amb el títol "Note dall'anima". És sobretot en aquest últim disc on podem apreciar el seu característic estil al llarg dels seus temes, les principals estructures melòdiques apareixen, desapareixen i tornen a aparèixer, donant lloc a peces amb trets minimalistes, resultant adequades per a bandes sonores, pel·lícules, sèries i anuncis. La varietat d'estats d'ànim, des de l'entranyable fins el dramàtic, és un altre tret característic de les seves composicions. Segons el mateix artista, reconeix les figures de compositors com Ludovico Einaudi i Philip Glass com els seus principals fonts d'inspiració musical entre d'altres.


Informació del concert:
> Data i horari: divendres 24 de maig de 2019 a les 20 h > Recital de piano
> Entrada lliure. Aforament limitat. > Properes sessions [+]
> L'accés a la Sala s'obrirà 15 minuts abans de l'inici de l'actuació. Es demana puntualitat.