agenda
« TornarLa cuina mediterrània
[3/3] Seminari Salut i nutrició | Aula d'Extensió Universitària de Rubí
Ens parlarà de la seva experiència i del seu ofici. Com ella diu: ..... "Sóc filla, néta i besnéta dels Parellada, una família de restauradors".
"Fa més de 200 anys que ens dediquem a cuinar, a servir plats, a preparar àpats i celebracions de tota mena". "El nostre ofici, un esforç diari i continuat, és un compendi de sabor i gent, converses i productes, aromes i riures, cassoles i petons furtius, i es barreja amb el batec de la vida".
Aquesta sessió anirà a càrrec d'Ada Parellada, és una cuinera catalana coneguda per dirigir el restaurant barceloní Semproniana i per la seva presència als mitjans de comunicació en la promoció dels bons hàbits alimentaris. El 2016, va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi en reconeixement per la seva trajectòria en el món de la restauració.
Informació de la sessió: | |
> Data i horari: dijous 6 de juny a les 18 h | > Requereix inscripció prèvia. Places limitades |
> Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí |