agenda

« Tornar

Cursos i tallers, Entitats i associacions

Storytelling: una tècnica eficaç per comunicar el nostres projectes

Programa formatiu 2019 | Oficina d'Atenció i Suport a les Entitats (OASE)

L'Storytelling és una tècnica de màrqueting que, mitjançant l'explicació d'una historia, genera una atmosfera en el relat que es desitja comunicar que fa que els usuaris connectin amb el missatge que es vol transmetre. Aquest curs oferirà als participants la definició i característiques del concepte storytelling: s'exploraran tècniques narratives i les seves aplicacions en l'àmbit del món associatiu, i es desenvoluparà com aprendre a adaptar el relat als diferents canals i suports de difusió.

La finalitat d'aquesta formació és apropar l'Storytelling a les persones que hi assisteixin, una nova tècnica comunicativa, innovadora i creativa que us permetrà explicar la vostra entitat i els seus projectes a través d'històries, així com ser més efectius en la comunicació de la vostra missió i les accions que dueu a terme.

Aquesta formació s'impulsa en col·laboració amb Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions, equipament gestionat pel Consell d'Associacions de Barcelona.

Objectius:

  • Entendre els avantatges de l'ús de l'explicació d'històries per comunicar la nostra entitat i en què consisteix l'storytelling.
  • Dominar les claus per explicar històries i conèixer com estructurar-les.
  • Practicar en la construcció d'una història que expliqui la nostra entitat.

Continguts:

  • Com comunicar la missió de la nostra entitat. Per què l'Storytelling? Avantatges i exemples de l'ús de l'Storytelling en entitats.
  • Com explicar una bona història: claus d'una bona història.
  • Què explicar, estructura i contingut.
  • Activitat pràctica.

Informació del curs:
INSCRIU-TE EN
AQUESTA FORMACIÓ
> Data i horari: dimarts 2 i dijous 4 d'abril de 18 a 21 h (6 hores)
> Formador: Gemma Marcet
> Inscripcions: del 18 al 29 de març escrivint a oase@ajrubi.cat
> Lloc de realització: Ateneu Municipal de Rubí

> Hi col·labora: