agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Entitats i associacions, Xerrades i conferències

'Fem ciutats per a la vida'

[2/3] Seminari Dones i societat | Aula d'Extensió Universitària de Rubí

Aquesta activitat, prevista inicialment per dijous 7 de febrer, ha estat avançada al dimecres 6 de juliol a les 18 h a petició de l'entitat organitzadora. Disculpeu les molèsties.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Les ciutats no ens venen donades de forma neutra i inamovible. Són fruit de la història i per tant expressen, en sentit físic i en sentit simbòlic, allò que el sistema ha necessitat per sostenir-se: posen en el centre el treball productiu, segreguen per classe, origen, estat de salut o edat o generen violència contra les dones i les identitats dissidents, però són fruit també del que fem i de com som les persones que hi vivim. Com es concreta tot plegat a RubÍ?  En parlarem, amb el suport de fragments del documental 'Ciutats Vivibles, des de la diversitat que les habita'.

Aquesta sessió anirà a càrrec de Betlem Cañízar Bel, professora i consultora social especialitzada en associacionisme, participació, feniminisme i polítiques públiques, i forma part del seminari Dones i societat, amb veus de dones referents en el camp de la ciència i de les humanitats amb una perspectiva aplicada a la nostra quotidianitat.


Informació de la sessió:
> Data i horari: dimecres 6 de febrer a les 18 h > Requereix inscripció prèvia. Places limitades
> Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí > Properes sessions [+]