agenda

« Tornar

Festa Major Comedy

Nit golfa | Festa Major 2018

Nit d'humor amb els monòlegs de David SAS, Carlitos i l'humorista rubinenc Jordi Carner com a mestre de cerimònia!

David SAS es descriu com el boig que viu en tu. Amb temàtiques pròpies de la vida quotidiana, el seu humor és canalla, desenfrenat, boig i carregat d'energia. Amb més del 1000 actuacions arreu del país, aquest monologuista d'origen lleidatà torna a l'Ateneu amb una proposta no apte per a cardíacs!

Carlitos mai s'hagués imaginat que donar-li moltes voltes al cap i ser una mica pallasso li seria d'utilitat. Tot i així, composava cançons d'humor com a teràpia personal que compartia amb els seus escasos amics. En un dels seus deliris va deixar la seva carrera d'arquitecte per dedicar-se a la beguda... concretament a servir-la en un famòs local de Barcelona, on començà a complir el precepte diví de donar de beure a qui té sed i cantar les seves cançons quan li deixaven. L'humorista Andreu Buenafuente el fitxà per pariodar l'èxit d'Operación Triunfo al mític programa Una Altre Cosa (2002, 2003), sempre acompanyat per la seva guitarra, i traçant així amb una carrera de riures, música i beguda amb els que recórrer locals i circuits d'humor arreu del territori.

Jordi Carner, el nostre mestre de cerimònia i humorista titular de les nits d'humor a l'Ateneu, va néixer un any i mig més tard del previst, doncs ens explica que es va quedar dormit en el part. Un ferm coneixedor dels costums rubinencs i de la nostra evolució recent com a ciutat, porta més de 15 anys dalts dels escenaris, amb diversos espectacles estables a diversos teatres i circuits d'humor d'arreu de Catalunya.


 Informació de l'espectacle:
> Data i horari: dissabte, 30 de juny a les 01 h al pati de l'Ateneu.
> Entrada lliure. Aforament limitat.