agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Entitats i associacions, Música

5è Cicle de Jazz: 'Ramón Fossati Quartet'

Programació de primavera 2018

L'Associació Jazz Rubí pren novament l'Ateneu Municipal com a escenari del 5è Cicle de Jazz, amb una programació estable d'actuacions en directe amb l'objectiu de promoure, gaudir i acostar la cultura del jazz! [+]

Nascut a Barcelona i afincat a París, Ramon Fossati és trombonista, compositor i arranjador. Fossati inicia la seva carrera com a guitarrista, debutant a Barcelona el 1986. El 1989 es trasllada a París, on funda i lidera juntament amb el vibrafonista Oriol Bordas la París-Barcelona Swing Connection, nonet que impacta a tota Europa amb la publicació de 4 discos i més de 500 concerts entre 1990 i 1995. Poc després d'aquesta intensa etapa com a guitarrista, compositor i productor, la seva carrera fa un gir important. Fossati descobreix en el trombó l'instrument que encaixa plenament amb les seves necessitats expressives. La seva versatilitat, el seu lirisme i les seves posibilitats tímbriques el sedueixen completament i decideix concentrar la seva carrera en aquest instrument.

Actualment compagina la seva activitat en vàries formacions. En aquesta ocasió visita l'Ateneu acompanyat de músics coneguts de l'escenari de l'equipament, un quartet inèdit per un recital inèdit.

> Ramón Fossati, trombó;  > Luismi Segurado, piano;
> Enrique Heredia, bateria;  > Joan Martí, contrabaix;

 Informació del concert:
> Data i horari: dissabte 28 d'abril a les 20 h
> Entrada lliure. Aforament limitat. > Hi haurà servei de bar.

Ho organitza: Associació Jazz Rubí.