agenda

« Tornar

Activitats familiars, Cicles temàtics

Teatre per a petita infància: 'El viatge d'en James'

Programació de primavera 2018

Amb la programació de primavera engeguem un nou cicle adreçat a gaudir amb la petita infància, un tast d'espectacles teatrals de petit format adaptats a l'experiència dels més petits! [+]

La Carola és una grangera molt simpàtica que viu a una granja enmig de la muntanya. Té un hort preciós, que cuida molt i on conrea tot tipus de verdura i hortalisses. També té arbres fruiters que, respectant el seu cicle, li donen fruita dolça i sucosa. La Carola cull les fruites i verdures i les ven a la paradeta que munta al poble els dilluns i dimecres. La Carola té molt de respecte per la natura i els éssers vius. Sempre porta amb ella uns amics inseparables, són els insectes que viuen a l'hort, els estima i cuida molt i li fan molta companyia. Ella els deixa viure de les fruites i verdures i ells només mengen el que necessiten.

Mentre espera que vinguin els clients a comprar, la Carola i els seus amics, ajudats de tots els elements, fruites, capses, llums de la parada, robes... Construiran uns objectes per explicar el conte de James, un nen que viatja a bord d'un préssec gegant que ha crescut al seu jardí. Però no anirà sol, sinó acompanyat d'uns amics ben especials, uns insectes, amb els que correrà moltes aventures buscant la llibertat!


 Informació de l'activitat:
> Data i horari: dissabte 9 de juny a les 12 h
> Activitat gratuïta. > A càrrec de Cia. Teatre Aula
> Consulteu aquí les properes sessions del cicle 'Teatre per a petita infància'
> Espectacle recomanat per a famílies amb infants a partir de 3 anys.
> Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.

Inscriu-te en aquesta activitat                                               Hi col·labora: