agenda

« Tornar

Activitats familiars, Cicles temàtics

Teatre per a petita infància: 'En Ximpa a la selva'

Programació de primavera 2018

Amb la programació de primavera engeguem un nou cicle adreçat a gaudir amb la petita infància, un tast d'espectacles teatrals de petit format adaptats a l'experiència dels més petits! [+]

En Miquel porta una maleta plena de contes, però té un de preferit, és clar, 'En Ximpa a la selva'. Primer cal un bosc, arbres, flors, vegetació... Però, on són els animals? Amb l'ajuda d'uns prismàtics els trobarem! Una girafa, una zebra, un rinoceront, un cocodril, un estruç... un a un aniran apareixent tots el animals però, on és en Ximpa? En Ximpa, un mico molt simpàtic, viu amagat en un racó de la frondosa selva, un indret ple de colors i amics on divertir-se jugant i gaudint de la llibertat.

En Ximpa és entremaliat i apareix de sobte, entre saltirons i tombarelles. Està sol i una mica trist però no triga a trobar-se una colla d'amics amb els que jugar. Però ha de tenir cura, a la selva no es pot jugar amb tots els animals, alguns són perillosos. Abans de marxar, en Ximpa i en Miquel surten a saludar a tots els nens i nenes que han vingut a veure l'espectacle. Al Ximpa l'hi agrada saltar d'un cap a un altre i aprofitem per omplir la maleta de contes de somriures i aplaudiments.


 Informació de l'activitat:
> Data i horari: dissabte 26 de maig a les 12 h
> Activitat gratuïta. > A càrrec de Cia. Sinilos
> Consulteu aquí les properes sessions del cicle 'Teatre per a petita infància'
> Espectacle recomanat per a famílies amb infants entre 0 i 3 anys.
> Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.

Inscriu-te en aquesta activitat                                               Hi col·labora: