agenda

« Tornar

Inici del període d'inscripcions - Programació d'hivern 2018


 • El període d'inscripcions per als cursos, tallers i activitats familiars de la programació d'hivern s'obrirà el dilluns 22 de gener a les 10 h.
 • Les inscripcions es podran fer a través d'Internet al web cursos.ajuntament.cat o bé de manera presencial a l'Ateneu Municipal.
 • Les inscripcions estaran obertes fins que s'exhaureixin les places.
 • La devolució de les quantitats abonades només s'efectuarà quan, per causes imputables al servei de l'activitat, aquesta no es dugui a terme. En aquest cas, el preu pagat es tornarà d'ofici a la persona interessada. L'abandonament d'un curs o taller no serà motiu de devolució.
 • L'Ateneu es reserva el dret de suspendre les activitats a les quals no s'hagin inscrit un nombre mínim de participants.

> Procediment per fer inscripcions a través d'Internet

Les inscripcions a través d'Internet es faran al web cursos.ajuntamentrubi.cat a partir de la data i l'hora indicats, seguint els passos següents:

 1. Accediu al portal cursos.ajuntamentrubi.cat
 2. Cliqueu l'opció "Accés usuaris" que trobareu a dalt a la dreta de la pantalla.
  1. Si ja esteu registrats, introduïu el vostre correu electrònic i la contrasenya per accedir al gestor.
  2. Si és el primer cop que utilitzeu el gestor d'inscripcions, cliqueu la opció "Registra't ara" i ompliu el formulari de registre.
 3. Un cop registrats, cliqueu el logotip de l'Ajuntament i accediu a l'oferta d'activitats. Escolliu la que us interessi i feu clic a "Més informació".
 4. Comproveu la informació de l'activitat, i cliqueu "Inscriu-te!". Ja us haureu inscrit!

Recordeu que per aquelles activitats que tinguin assignades un preu públic caldrà que imprimiu el rebut i fer el pagament en efectiu de l'import exacte corresponent en un termini màxim de 5 dies hàbils a partir de la data d'inscripció.


> Procediment per fer les inscripcions presencialment

 • Cada persona podrà inscriure-hi un màxim de dues persones incloent-s'hi ella mateixa, i serà imprescindible aportar la informació següent: nom complet, DNI/NIF, data de naixement, adreça, correu electrònic i telèfon de contacte.
 • El pagament d'aquelles activitats que tinguin assignades un preu públic es farà en efectiu amb l'import exacte corresponent en un termini màxim de 5 dies hàbil a partir de la data d'inscripció.

> Inscripcions per a les activitats organitzades per l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí (AEUR)

 • Les inscripcions dels cursos i les visites culturals organitzades per l'AEUR es poden realitzar a través del web www.aularubi.cat, o bé presencialment a l'Ateneu Municipal, preferentment els dimecres de 18 a 19h al espai d'atenció de l'AEUR.
 • En el cas del curs 'La música i el seu entorn', les inscripcions i els pagaments s'hauran de realitzar directament a l'Escola Municipal de Música Pere Burés (c/Joaquim Blume 28, Complex Cultural l'Escardívol.