agenda

« Tornar

Activitats familiars

'El Petit Príncep'

Programació de Nadal i Reis 2017-2018

Espectacle de contes on es pretén acostar als infants una història molt coneguda i estimada per tots nosaltres. La mirada neta, ingènua i curiosa del Petit Princep, de l'infant que se sorprèn de l'actitud dels adults amb qui es troba, ens torna un reflex esperpèntic d'alguns comportaments humans: l'afany de poder i autoritat representat pel rei, el vanitós que només vol ser admirat, l'afany de posseir amb egoisme i sense saber per a quina fi que representa l'home de negocis, la vergonya i manca de voluntat del bevedor que es fa pena a si mateix...

Quan arriba a la Terra, decebut pel que ha trobat pel camí i desenganyat en veure que hi ha un munt de flors iguals que la seva, es troba la guineu i compren que et fas responsable per sempre d'allò que has domesticat. Compren el valor de l'amistat i l'amor.

Amb aquest espectacle de conte, volem transmetre als nens i nenes el cuquet de llegir el llibre i donar a conèixer un dels seus continguts importants, el coneixement d'allò que no és palpable ni visible als nostres ulls, però que ajuda a veure-hi clar des del cor. El gran secret que li desvela la guineu: "- És molt senzill: només s'hi veu bé amb el cor. L'essencial és invisible als ulls."

 Informació de l'activitat:
> Data i horari: dijous 4 de gener a les 19 h
> A càrrec de la Cia. Fes-t'ho com vulguis!
* Cal que els infants siguin sempre acompanyats per una persona adulta.
> Inscriu-te en aquesta activitat. Places limitades.