agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Cursos i tallers

Repara't la rentadora (nivell avançat)

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa que es realitza simultàniament arreu d'Europa i, que té com a objectiu, organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus durant tota una setmana. Des del 2009, Rubí se suma en l'organització i suport d'activitats durant aquesta setmana a través d'activitats obertes a la ciutadania sobre reparació, reutilització, malbaratament alimentari, jornades de neteja de l'entorn natural i molt més.

L'edició d'enguany se centra en allargar la vida als objectes que encara són útils promovent la reparació, les donacions i els mercats d'intercanvi i de 2a mà. D'aquesta manera, estalviem residus, diners i cuidem el medi ambient. És per això que l'hem omplert d'activitats gratuïtes per a totes les edats on poder passar una bona estona amb aquests principis com a base. Jocs amb materials reciclats, tallers de reutilització i reparació, neteja de l'entorn natural, mercats de 2a mà,... i moltes coses més!

> Data i horari: dilluns 20 de novembre de 18.30 a 21 h
> Aquesta activitat requereix inscripció prèvia a través del següent formulari, bé trucant al Telèfon Verd 900 130 130 (936 999 801 si truqueu des d'un mòbil), o bé presencialment acostant-vos al punt informatiu de La Gran Acció (dissabte 18 de novembre, de 10.30 a 14 h a la Pl. del Doctor Guardiet). Places limitades.

> Ho organitza: Rubí Net. Ajuntament de Rubí
> Hi col·labora: Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.