agenda

« Tornar

Entitats i associacions

Jornada benèfica 'Volver a empezar'

Activitats organitzades per entitats i associacions

L'Associació Rodamons de Rubí va néixer al 2009 amb el propòsit d'ajudar als animals que es troben desamparats als carrers de la nostra ciutat, donar auxili als animals en risc, ferits o malalts, que precisen atenció sanitària o alimentària.

Com tornar a començar? Fa uns mesos l'entitat va cesar temporalment el seu servei de recollida i acollida de gats del carrer. La panleucopenia felina va afectar un projecte de prop de 10 anys i de milers d'animals rescatats. Per aquest motiu, l'entitat organitza aquesta jornada per compartir i fer partíceps a tots els assistents de les experiències viscudes, l'empremta i l'aprenentatge d'aquest període de lluita contra el virus de la panleucopenia felina, i per obrir les portes a una nova etapa en la seva trajectòria.

La jornada comptarà amb les següents activitats previstes:

  • Ponència 'Panleucopenia felina', a càrrec dels veterinaris Dr. Albert Lloret, Dra. Miriam Navarro i Dra. Raquel García.
  • Actuació musical, a càrrec de Carlos Salazar (guitarra), Gisela Herrera i Leonardo Agunin (flauta travessera), gràcies a la col·laboració de l'Espai Musical de Terrassa (ESMUT).
  • Audiovisual a càrrec de l'Associació Rodamons Rubí.

> Data i horari: diumenge 8 d'octubre de 16 a 20.30 h

> Ho organitza: Associació Rodamons de Rubí i Ajuntament de Rubí

> Hi col·labora: Espai Musical de Terrassa (ESMUT)