agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Música

AJORNAT! - The Voice of the Viol

Programació de tardor 2017 | Sala Clàssica

ATENCIÓ: Per motius aliens a l'organització, malauradament ens veiem obligats a ajornar aquest concert del cicle 'Sala Clàssica', previst per demà divendres 24 de novembre. La nova data de l'actuació serà el divendres 26 de gener de 2018 a les 20 h.

Lamentem les molèsties!

------------------------------------------------------------------------------

The Voice of the Viol és un conjunt de petit format que es dedica a la interpretació de música anglesa del segle XVII. El repertori que interpreta comprèn cançons pera veu i llaüt i peces de consort amb veu solista, totes adaptades i arranjades per a ser tocades amb acompanyament de viola de gamba. Les seves integrants, Anna Casademunt (viola de gamba) i Fernanda Sánchez (soprano), fa anys que treballen juntes i han actuat en nombroses ocasions i en espais diversos com ara Maldà 1700, Museu de la Música de Barcelona, Puebla (Mèxic), Tiana Antica, i el Centre modernista de Sant Pau, entre d'altres.

Anna Casademunt Viola de gamba Fernanda Sánchez Veu soprano

Aquest concert forma part del cicle Sala Clàssica, una programació de concerts que situen la Sala Noble de l'Ateneu com a escenari on aproximar-se a músiques antigues i del gènere clàssic, on a més de gaudir de l'audició, aprendrem del context de les peces interpretades i els seus autors atenent al nostre patrimoni musical. [+]

 Informació de la sessió:
> Dates i horari: divendres 24 de novembre a les 20.30 h
> Entrada lliure amb aforament limitat.
> L'accés a la Sala s'obrirà 15 minuts abans de l'inici de l'actuació. Es prega puntualitat.