agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Entitats i associacions, Música

Viktorija Pilatovic ft. Michele Faber Trio

Programació de tardor 2017 | 5è Cicle de Jazz

La veu potent de Viktorija Pilatovic és una de les grans promeses del jazz actual. Cantant, compositora i arranjadora d'origen lituà, és una de les vocalistes de jazz més prometedores del moment. Tot i la seva joventut (28 anys), després d'estudiar al seu país i a Holanda, va cursar el seu últim màster al Berklee College de València -amb excel·lents qualificacions-, i actualment és professora de cant a Músics de Lleida i SedaJazz Col·lectiu de Músics de València. El passat 2013 va llançar el seu primer disc, Nica's Blues, sota el segell Inner Circle del saxofonista Greg Osby, gran figura internacional i descobridor de nous talents com Melissa Aldana o Logan Richardson, entre d'altres. El 2015 va participar en l'enregistrament del disc Veus, de Perico Sambeat, juntament amb la cantant Sílvia Pérez Cruz, i recentment acaba de publicar el seu darrer treball, Stories.

A les 20.30 h, Pilatovic donarà el tret de sortida del 5è Cicle de Jazz un concert gratuït acompanyada de la pianista Michele Fäber, el contrabaixista Curro Gálvez i el bateria Enrique Heredia, qui conformen un dels trios rítmics més consolidats de l'escena jazzística catalana.

Viktorija Pilatovic Veu Michele Faber Piano
Curro Gálvez Contrabaix Enrique Heredia Bateria

L'Associació Jazz Rubí pren novament l'Ateneu Municipal com a escenari de la 5a edició del seu Cicle de Jazz, una programació estable d'actuacions en directe amb l'objectiu de promoure, gaudir i acostar la cultura del jazz!

 Informació de l'activitat:
> Dates i horari: dissabte 21 d'octubre a les 20.30 h
> Entrada lliure. Aforament limitat. > Hi haurà servei de bar.
 Ho organitza: Associació Jazz Rubí.

* Amb motiu de l'inici del 5è Cicle de Jazz de l'Associació Jazz Rubí, l'entitat havia previst la organització d'una masterclass de jazz vocal amb la cantant Viktorija Pilatovic. No obstant, per motius aliens a l'equipament aquesta activitat ha estat cancel·lada.