agenda

« Tornar

Activitats familiars

Llibres il·legibles

Programació de tardor 2017 | Activitats familiars

Dia Internacional dels Drets les Persones amb Diversitat Funcional [+]

En aquest taller familiar jugarem amb la idea de llibre com a objecte i com a contenidor d'estímuls més enllà del text o la narrativa. Descobrirem nous materials a través dels cinc sentits: llegirem, tocarem i tastarem els "Prelibri" de Bruno Munari, artista italià polifacètic, que juntament amb l'obra del grafista japonés Katsumi Komagata ens inspira a convidar-vos a transformar la lectura en una acció creativa. A partir d'aquest estímul, crearem els nostres propis llibres il·legibles.

Aquesta activitat té l'objectiu de potenciar el joc, les habilitats relacionals i l'expressió lliure de l'infant, així com dotar als pares de nous recursos per a relacionar-se amb els seus fills. Per tant, cal tenir en compte que totes les persones inscrites a l'activitat són participants, els adults no acompanyen els infants, sino que seràn també participants actius.

 Informació de l'activitat:
> Dates i horari: dissabte 2 de desembre a les 11 h
> A càrrec de E-Art

* Cal que els infants siguin sempre acompanyats per una persona adulta.
* A l'inici de l'activitat es facilitarà un document de cessió de drets d'imatge per tal de documentar i difondre la realització de l'activitat.

> Inscriu-te en aquesta activitat. Places limitades.