agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Xerrades i conferències

La maçoneria i la seva petjada a Barcelona

Programació de tardor 2017 | Aula d'Extensió Universitària

Xerrada a càrrec de David Revelles, periodista i escriptor, professor del Màster de Periodisme de Viatges de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquesta xerrada precedeix una vista cultural sobre la petjada de la maçoneria a la ciutat de Barcelona. Però què és la maçoneria?  On són els seus orígens?  Quins han estat els maçons barcelonins més il·lustres? On podem trobar les seves pistes i missatges? Descobreix tot això i molt més amb la ruta de la Barcelona maçònica.

La maçoneria és una institució de caràcter iniciàtic que afirma tenir com a objectiu la recerca de la veritat i el foment del desenvolupament social i moral de l'ésser humà. El seu caràcter iniciàtic i ocult ha generat un gran interès al llarg de la història. La seva existència, a més, ha deixat a la ciutat tot un seguit de símbols i missatges dels quals som conscients en molt poques ocasions. Amb aquesta ruta sabràs què és la maçoneria i quines pistes i símbols de la seva existència perviuen a Barcelona.

 Informació de la xerrada:
> Dates i horari: dimecres 15 de novembre a les 18 h
> Preu (xerrada + visita cultural): 20 € (socis de l'AEUR) / 25 € (no socis). > A càrrec de David Revelles.
> Inscriu-te en aquesta activitat. Places limitades.
Informació de la visita:
> Visita: dijous 16 de novembre a les 10:30 h
> Punt de trobada: davant de la Catedral de Barcelona (Pla de la Seu s/n, Barcelona).
> Sortides des de Rubí: dijous 16 de novembre a les 09:30 h a l'estació de Rubí dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
> Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí (AEUR)

Aquesta sessió forma part de la primera de les visites culturals organitzades per l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí durant el darrer trimestre de 2017. [+]