agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Entitats i associacions, Xerrades i conferències

#GivingTuesday: 'Després del terratrèmol. Nepal 2015.'

Programació de tardor 2017 | Xerrades, tertúlies, presentacions

El 25 d'abril de 2015 el Nepal va patir un terratrèmol de 7,8 Mw, deixant milers de morts i un paisatge catastròfic. Quina és la realitat actual gairebé 3 anys després? Com podem ajudar a recuperar les zones devastades i els models de funcionament autòcton anteriors a la tragèdia?

Xerrada a càrrec de Pep Masip, bomber de rescat i infermer d'emergències participant en la resposta humanitària al territori en diverses ocasions.

Aquesta activitat forma part dels actes vinculats al #GivingTuesday, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L'objectiu és dedicar un dia arreu del món a la celebració de l'acció de donar, ja sigui aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Des d'Oriéntate en tu Voluntariado i l'Ajuntament de Rubí el portem a la ciutat de Rubí, com ja vam fer l'any passat, amb l'objectiu de promoure les bones accions en el municipi. Volem demostrar que ajudar és més fàcil del que pensem i que cada petit detall és important. [+]

> Dates i horari: divendres 1 de desembre a les 19 h
> Hi col·labora: Rubí Solidari i Oriéntate en tu Voluntariado.