agenda

« Tornar

Activitats organitzades per les entitats, Sant Roc

Inscripcions a la 17a Xerricada Popular, visites guiades al campanar de l'esglèsia de Sant Pere, i tiquets del sopar popular de Sant Roc

Festa Major Petita de Sant Roc 2017

De l'1 al 4 de setembre, Rubí celebrarà una nova edició de la Festa Major Petita de Sant Roc. L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Rubí i la Taula de Cultura Popular i Tradicional, inclourà totes les activitats ja clàssiques però també algunes novetats destacades. Algunes de les activitats programades requereixen inscripció prèvia, com la participació a la 17a Xerricada Popular, el sopar popular a la fresca o bé les visites guiades al rellotge del campanar de l'església de Sant Pere. [+]

  • Les persones que vulguin concursar a la 17a Xerricada Popular de Sant Roc s'hi podran inscriure fins al mateix dia una hora abans de l'activitat a la plaça del Doctor Guardiet, i a l'Ateneu Municipal del 28 al 31 d'agost de 10 a 14h.
  • Pel que fa als tiquets del sopar popular a la fresca del 2 de setembre, es podran adquirir al preu de 5 € a l'Ateneu del 28 al 31 d'agost de 10 a 14h, o el mateix dia de l'activitat a la mostra d'entitats.
  • També cal inscriure's prèviament per a les visites al rellotge del campanar enviant un correu electrònic a ateneu@ajrubi.cat o bé trucant al 93 588 74 73, del 28 al 31 d'agost de 10 a 14h. Cal tenir en compte que aquesta activitat no és recomanada per a menors de sis anys ni persones amb mobilitat reduïda.

Gaudeix de la Festa Major Petita de Sant Roc. Consulta aquí el programa d'activitats!