agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Xerrades i conferències

Presentació del llibre 'Bebiendo limonada'

Programació de primavera 2017 | Xerrades, tertúlies, presentacions

"Y de repente, el mundo se paraliza, tu mundo va a cámara lenta, el estómago se contrae, se abre un agujero a tus pies y la tierra se te traga. Cuando pasan unos minutos tu cuerpo empieza a responder y sabes, a ciencia cierta, que habrá un antes y un después de ese momento. Esta sensación la he vivido dos veces en mis 37 años, la primera cuando supe que mi vida iba a dar un giro de 180º y que estaba locamente enamorada de mi chico, de eso hace unos 10 años y la segunda fue apenas hace un mes, justamente el 4 de enero del 2012 cuando me diagnosticaron cáncer de mama."

Amb aquestes paraules s'inciava l'aventura de Yolanda Ferrer Polo en el món del blog. Un dia qualsevol, un mes de gener qualsevol, en una sala d'espera qualsevol, en un hospital qualsevol, va nèixer la necessitat d'explicar què estava passant al seu entorn, i va ser llavors quan va neixer el blog 'Bebiendo limonada'. Si la vida et dóna llimones, fes-te'n un fart de llimonada. L'edició del llibre recull quaranta-dos relats, una selecció de les reflexions, sensacions, emocions, pensaments i experiències que va anar acumulant al llarg d'un molt llarg 2012: l'any en què s'enfrentà a un càncer de mama.

Yolanda Ferrer és ciutadana de Rubí des de fa més de quinze anys. És Diplomada en Treball Social, Màster en Teràpia Familiar Sistèmica i té un Postgrau en Direcció i Administració d'Empreses, comptant amb una dilatada trajectòria professional en l'àmbit social tant públic com privat. A inicis de l'any 2012 va ser diagnosticada de càncer de mama, i va sotmetre's a un tractament intensiu durant pràcticament un any. És durant aquests mesos que s'inicià en el món de l'escriptura a través del blog 'Bebiendo limonada', on recull les seves experiències, reflexions i estats d'ànim. Paral·lelament començà a col·laborar en activitats de suport i pacients oncològics i el seu entorn, essent avui presidenta de l'Associació Oncolliga Rubí, entitat que vetlla per l'atenció psicosocial a persones diagnosticades de càncer i el seu entorn, i des d'on s'ofereixen activitats de prevenció, rehabilitació i divulgació.
 

L'acte de presentació anirà a càrrec de l'autora, Yolanda Ferrer Polo, acompanyada per la també escriptora rubinenca Maite Nuñez.

Dimecres 21 de juny a les 19 h
Ho organitza: Associació Oncolliga Rubí.